Wednesday, January 4, 2017

7 Locuinte Ascunse Incredibile

VIVOS Europa One-Bunker de Elită. Văzut din exterior această locuință arată ca o închisoare dar după ce intri vei descoperi un bunker secret și luxos pentru milionari. Se spune că este cel mai mare adăpost privat din lume construit sub o rocă aflata în Rothenstein,Germania. 


Accesul prin ușă albă cu un aspect înșelător ne conduce însă într-o lume complet diferită așa cum se poate vedea prin acest living luxos. Locuința este înzestrată cu piscine, sală de gimnastică și spectacol având și un serviciu propriu de transport cu elicopterul. Construcția a fost astfel concepută încât să reziste la atac nuclear, arme chimice sau cutremure. Casa MIRAGE. O locuință cu aspect futurist găsim și pe insula Grecească Tinos al cărui piscină "infinit" maschează locuința de lux aflată dedesubt. 
Casa ECO. Acest proiect realizat de Make Architects ne arată cum ar fi trebuit să arate locuința Eco din nordul Angliei situat pe un teren achiziționat în 2007 de starul fotbal Gary Neville.  
Casa EDGELAND. Această casă confortabilă din Texas se află sub un "covor de gazon" având un design inspirat din cele mai vechi tipuri de casă din nordul Americii care de obicei sunt îngropate. Idea unui astfel de concept are la bază confortul termic oferit de masa de pământ aflată deasupra clădirii. 
Casa BRUTALE....este o propunere a biroului de arhitectură OPA din Grecia. Clădirea proietata se va afla ingopata în stâncă cu privire către Marea Egee având în loc de acoperiș o piscină din sticlă prin care lumina pătrunde în locuință. 
Vila VALS. Departe de oraș în vârf de munte se află această vilă din Elveția. Este complet îngropată iar dacă vrei să schiezi pârtia se află chiar în fața intrării. Cazarea în această vilă costă 3850 USD pentru o persoană / săptămâna. 
Module GREEN MAGIC. Dacă îți place idea de locuință îngropată "Green Magic Homes" oferă micro-case prefabricate. Pentru mai multe articole din categoria Arhitectură apasă aici