Thursday, February 23, 2017

10 Cofetarii cu Design Unic din Asia

1. Realizat de Studio m4 cofetăria Churro Bunny se află în Seul, Corea de Sud. O insulă galbenă pentru un "coffe to go" 


2. YAMODesign Studio a creat cofetăria Kale Cafe în Hangzhou, China. Interior alb și prietenos cu multe căsuțe care separă spațiul și crează zone intime pentru tine și prietenii tăi. 


3. Elephant Grounds se află în Hong Kong și a fost realizat de JJA/Bespoke Arhitecture. Aici interiorul se contopește cu exteriorul. 


4. Pentru acest spațiu din Bangkok, Thailanda echipa Supermachine Studio a ales o soluție în care conductele instalațiilor au fost vopsite într-un turqoise viu. Pentru a extinde atmosfera creată au fost realizate "rețele de conducte" adiționale.


5. Elemet Cafe din Singapore este o cofetărie luxoasă realizată de designphse dba ca o extindere a unui hotel. Pardoseala din marmura, detaliile de aur crează o atmosferă caldă și primitoare. 


6. Eelementul de atracție al Fumi Coffee din Shanghai, China se află chiar deasupra intrării al cărei linii ondulate te invită într-un spațiu unic realizat de Alberto Caiola.  


7. Emma Maxwell Design a realizat acest interior unic pentru Cafe Melba în Mediapolis, Singapore. 


8. Cafe Melba din Singapore a fost realizat de către designphase dba ca o extindere a Goodman Arts Center. 


9. Pentru Cafe Ki echipa de la id inc a folosit o abordare minimalistă în care copacii având o formă abstractă servesc drept cuier. 


 10. Colectivul Hjgher a folosit un mobilier unic pentru a crea cofetăria Kith Cafe din Singapore. 


Mai multe articole despre DESIGN