Thursday, February 23, 2017

10 Cofetarii cu Design Unic din Asia

1. Realizat de Studio m4 cofetăria Churro Bunny se află în Seul, Corea de Sud. O insulă galbenă pentru un "coffe to go" 


2. YAMODesign Studio a creat cofetăria Kale Cafe în Hangzhou, China. Interior alb și prietenos cu multe căsuțe care separă spațiul și crează zone intime pentru tine și prietenii tăi. 


3. Elephant Grounds se află în Hong Kong și a fost realizat de JJA/Bespoke Arhitecture. Aici interiorul se contopește cu exteriorul. 


4. Pentru acest spațiu din Bangkok, Thailanda echipa Supermachine Studio a ales o soluție în care conductele instalațiilor au fost vopsite într-un turqoise viu. Pentru a extinde atmosfera creată au fost realizate "rețele de conducte" adiționale.


5. Elemet Cafe din Singapore este o cofetărie luxoasă realizată de designphse dba ca o extindere a unui hotel. Pardoseala din marmura, detaliile de aur crează o atmosferă caldă și primitoare. 


6. Eelementul de atracție al Fumi Coffee din Shanghai, China se află chiar deasupra intrării al cărei linii ondulate te invită într-un spațiu unic realizat de Alberto Caiola.  


7. Emma Maxwell Design a realizat acest interior unic pentru Cafe Melba în Mediapolis, Singapore. 


8. Cafe Melba din Singapore a fost realizat de către designphase dba ca o extindere a Goodman Arts Center. 


9. Pentru Cafe Ki echipa de la id inc a folosit o abordare minimalistă în care copacii având o formă abstractă servesc drept cuier. 


 10. Colectivul Hjgher a folosit un mobilier unic pentru a crea cofetăria Kith Cafe din Singapore. 


Mai multe articole despre DESIGN

Monday, February 20, 2017

Locuința Privată printre Dealurile Cotswold-Found Arh.

arhitectura

Această locuință privată se află printre dealurile Cotswold, Anglia într-o zonă împădurită cu vedere spre bazinele piscicole din secolul al 13-lea. Casa finalizată în 2012 a fost construită ca o prelungire a cabanei pădurarului existentă la fața locului. Ca urmare a solicitărilor impuse cu privire la realizarea acestei extensii au fost construite o serie de ziduri din piatră iar majoritatea din noua casă este ingropată sub acoperișuri de iarbă. Rezultatul este o casă cu aspect contemporan care se află într-o armonie vizuală cu locația și vechea cabană. Lucrarea proiectată de biroul Found a câștigat "RIBA Național Award 2012" și a fost nominalizat pentru "RIBA Manser Medal" 

arhitectura

arhitectura

arhitectura

arhitectura

arhitectura

arhitecturaarhitectura

Mai multe despre ARHITECTURA.

Friday, February 17, 2017

7 Imagini, 1 concept - Concept 77

concept 77

Concept/77 este o construcție aflată doar în faza de concept așa cum și numele o sugerează. Este o lucrare prezentată pe platforma Behance de către Roman Vlasov din Moscova / Federația Rusă. 
Cele 7 imagini prezentate vă poartă către o lume imaginară, fantastică, modernă...de vis.

arhitectura modern

arhitectura modern

arhitectura modern

concept 77

arhitectura modern

arhitectura modern