Saturday, July 16, 2016

Corpuri de iluminat Studio Italia Design

Studio Italia Design înseamnă corpuri de iluminat "made in Italy" de peste trei generații. Corpurile de iluminat Studio Italia Design sunt rezultatul îmbinării a diferite materiale, a stilului clasic cu cel de avantgarda respectiv îmbinarea dintre meșteșug și technologie. Iată câteva modele din seria corpurilor de iluminat suspendate. 
  
Prin îmbinarea unei forme organice cu un țesut inovator numit cocoon (rășină) a luat naștere modelul Grace. Este un model disponibil în două variante având 50 respectiv 70 cm diametru. Ambele variante folosesc becuri cu soclu standard E27. 

corp iluminat Grace
Grace
Modelul Kelly folosește un abajur decupat cu tehnologie laser. Prin acest decupaj se obțin jocuri interesante de lumini și umbre. Modelul este disponibil in mai multe dimensiuni atât în variantă semisferă cât și sferă, toate folosind becuri cu soclu standard E27. 

corp iluminat kelly
Kelly
Plin de personalitate modelul Kelly Cluster este o sferă mică sculptată derivată din modelul Kelly care folosește tehnologie LED pentru iluminat. 

corp iluminat kelly cluster
Kelly Cluster
Pufos precum un norișor modelul Nuvola poate fi mic și plin de grație sau mare și aparent în mișcare. Dacă norii de obicei ne aduc ploi aceste corpuri de iluminat în schimb ne aduc lumină în încăpere. 

corp iluminat nuvola
Nuvola
Modelul Sky-Fall îmbină arta meșteșugului precum sticla suflată cu technologia modernă reprezentată de sursa de lumină LED. 

corp iluminat sky-fall
Sky-Fall